Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotehaku

Hakusana:
Tuoteryhmä:
Hintaluokka:-
Hae vain tarjouksessa olevista tuotteista
Ajankohtaista

Ajankohtaista

Lue Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky:n ajankohtaiset kuulumiset. Mitä uutta kuuluu Paltamoon tai muun Kainuun alueen kirjatarjontaan? Tästä kesälukemista, syntymäpäivälahjat sekä muut ideat arkeen ja juhlaan. Tutustu ja tilaa sujuvasti!
Paikallisia uutuuksia

Paikallisia uutuuksia

Mitä kuuluu Paltamoon ja Kainuuseen? KIPA-kirjakauppaketjuun kuuluvasta Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky:stä löydät uusimmat paikalliset kirjauutuudet. Tutustu paikallisiin kirjauutuuksiin ja tilaa kätevästi teokset verkkokaupastamme!
Kainuulaisia kirjailijoita

Kainuulaisia kirjailijoita

Löydät meiltä esimerkiksi Mikko Leinosen, Kaarina Syrjäsen, Leo Moilasen, Ville Tikkasen, Bertta Hietamäen ja Hannu Romppaisen teokset. Tilaa näiden kirjailijoiden viehättäviä kuvauksia elämästä Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky:n verkkokaupasta!
Paltamolaisia kirjailijoita

Paltamolaisia kirjailijoita

KIPA-kirjakauppaketjuun kuuluva Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky on erikoistunut kainuulaisten kirjailijoiden tuotantoon. Löydät meiltä muun muassa Pekka Kämäräisen, Rauha Koskelan ja Kalle Korhosen tuotantoa. Runoja, satuja, romaaneja ja tietokirjoja - kaikkea monipuolisesti!
Historia- ja kyläkirjoja

Historia- ja kyläkirjoja

Kiinnostaa historia? Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky:n verkkokaupasta löydät mielenkiintoiset kuvaukset menneisyydestä. Valikoimassamme on historia- ja kyläkirjoja etenkin Paltamosta sekä laajalta alueelta Kainuuta. Muisteluita ja faktaa tekstin ja kuvien muodossa. Tutustu lisää historia- ja kuvakirjoihin!..
Sukukirjat

Sukukirjat

Sukua Leinosille, Väyrysille tai Tervosille? Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky:n kirjakaupasta ja verkkokaupasta löydät laajojen kainuulaissukujen historiaa. Seuraa sukusi vaiheita vuosisatojen taakse - ilahduttaa varmasti myös lahjana monessa tilaisuudessa. Kestävä lahja esimerkiksi häälahjaksi tai..
KIPA tarjouksia

KIPA tarjouksia

Tutustu KIPA-kirjakauppaketjun tarjouksiin. KIPA:sta löydät vaihtuvia ja edullisia tarjouksia arkeen ja juhlaan. Löydä edulliset kirjat itselle tai vaikkapa lahjaksi. Kipaise Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky:n kirjakauppaan tai hyödynnä KIPA-tarjoukset täällä verkkokaupassa.

KIPA:n sivustolle..
Äänitteet

Äänitteet

Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky:stä löydät myös paikalliset äänitteet.
Paltamo-tuotteet

Paltamo-tuotteet

Ilahduta itseäsi Paltamo-tuotteillamme tai anna vaikka lahjaksi!