Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Paikallisia uutuuksia

Mitä kuuluu Paltamoon ja Kainuuseen? KIPA-kirjakauppaketjuun kuuluvasta Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky:stä löydät uusimmat paikalliset kirjauutuudet. Tutustu paikallisiin kirjauutuuksiin ja tilaa kätevästi teokset verkkokaupastamme!

Tuotteita yhteensä 4 kpl
Papin_kirja.jpg&width=280&height=500

Pekka Kämräinen: PAPIN KIRJAT

Papin kirjat kertoo nuoren papin elämänvaiheesta ensimmäisessä työpaikassa. Kirja kuvaa pienen seurakunnan työyhteisön elämää ja papin työnkuvaa väliin varsin raadollisesti, kertoen minkälaisiin joskus jopa väkivalaisiin tapahtumiin se voi johtaa. Pappiin kohdistuu odotuksia ja ennakkoluuloja mitkä eivät..
Hinta: 30.00 €
Pupu_Pitkakoipi_seikkailee_001.jpg&width=280&height=500

Pekka Kämäräinen: Pupu Pitkäkoipi seikkailee

Satukirja lapsille sisältää 15 tarinaa. Voit kulkea Pupu Pitkäkoiven mukana kokonaisen vuodenkierron. Kirjassa on Mari Arvisen kuvituksen lisäksi väritettäviä sivuja.
Hinta: 25.00 €
Pupu_pitkakoiven_uudet.jpg&width=280&height=500

Pupu Pitkäkoiven uudet seikkailut

Pekka Kämäräinen on julkaissut uuden vauhdikkaan satukirjan lapsille. Kirjassa kerrotaan Pupu Pitkäkoiven seikkailuista metsässä ja ihmisten maailmassa. Hän joutuu moniin ihmeellsiin tilanteisiin joissa tutustutaan myös toisiin eläimiin, leikitään yhdessä lasten kanssa ja pelastetaan kotimetsä hirviöltä..
Hinta: 25.00 €
Vuolijoen_historia.jpg&width=280&height=500

Vuolijoen historia - korvesta kunnaksi

Veikko Leinosen kirjoittaman Vuolijoen historia kertoo Vuolijoen seudun historian 1500 luvulta kunnan perustamiseen 1915 ja aina sotienjälkeiseen voimakkaan kasvun aikaan saakka.
Kirjaan on koottu usean kirjoittajan tekemiä muisteluksia, tutkielmia ja historiikkeja ja sitä on ollut muokkaamassa vuolijokelainen..
Hinta: 60.00 €