Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Paikallisia uutuuksia

Mitä kuuluu Paltamoon ja Kainuuseen? KIPA-kirjakauppaketjuun kuuluvasta Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky:stä löydät uusimmat paikalliset kirjauutuudet. Tutustu paikallisiin kirjauutuuksiin ja tilaa kätevästi teokset verkkokaupastamme!

Tuotteita yhteensä 9 kpl
Piinatut.jpg&width=280&height=500

Pekka Kämäräinen: Piinatut

PIINATUT on Pekka Kämäräisen uusin romaani. Se on koskettava ja jännittävä kuvaus lähisuhdeväkivaltaa kärsineiden ihmisten elämästä, rakkaudesta, vihasta, elämänhalun etsimisestä, epätoivosta ja tunteiden vuoristoradan piinasta.
Piinatut jatkaa PAPIN KIRJAT -romaanin henkilöiden elämäntarinaa, mutta..
Hinta: 33.00 €
Tolokun_elama.jpg&width=280&height=500

Tolokun elämä Leena Valtasen tie

Leena Valtasen tie Nahkurista Ensilään  on alaotsikkona FM Seppo Turusen kirjoittamalla kainuulaisen monitoiminaisen elämäkerralla.
Leena Valtanen on ennättänyt elämänsä varrella olla mukana lukemattomissa hankkeissa, projektien alullepanijana, vetäjänä ja puuhanaisena.  Hänen elämänsä alku Säräisniemen..
Hinta: 30.00 €
Kouta.jpg&width=280&height=500

Satavuotias höyrylaiva Kouta

Satavuotias höyrylaiva Kouta kertoo vanhan rautarouvan historian vuodesta 1921 alkaen. Sadan vuoden aikana laiva on palvellut matkustaja-aluksena Kajaanin ja Sotkamon reitillä, sen jälkeen varppaajana Oulujärvellä sekä uudelleen matkustajalaivana.
Vuosien varrella on kertynyt monia tapahtumia, tarinoita..
Hinta: 35.00 €
Elamantiella_eteenpain.jpg&width=280&height=500

Erkki Heinonen: Elämäntiellä eteenpäin

Opettaja Erkki Heinonen muistelee elämäänsä vuosilta 1955 - 1994, mihin siältyvät perheen perustaminen, asevelvollisuusaika ja työpaikat valmiina opettajana Pohjolan Poikakodissa ja eri kouluilla Paltamossa mistä hän jäi eläkkeelle 1994.
Kirja on myös mielenkiintoinen ajankuvaus sotavuosien jälkeisestä..
Hinta: 29.00 €
Kaukopartiomiehesta_asekatkijaksi.jpg&width=280&height=500

Pekka Kämäräinen: Kaukopartiomiehestä asekätkijäksi

Pekka Kämäräisen tositapahtumiin perustuva jännittävä kertomus Suomen kohtalonvuosilta 1944-1945.
Alikersantti Juho Mäkeläinen ilmoittautuu vapaaehtoisena päämajan kaukopartioon. Partio lennätetään linjojen taakse ja vaiheikas seikkailu alkaa. Se kuljettaa partiota Karjalan korvessa ja myös Lapissa..
Hinta: 23.00 €
Elsan_kirjeet.jpg&width=280&height=500

Elsan kirjeet

Olavi Leinonen on toimittanut kirjan Paltamon Kiveskylältä syntyisin olevan Elsa Oikarisen kotiväelleen ja sukulaisilleen lähettämistä kirjeistä. Elsa Oikarinen palveli ilmavalvontalottana Oulussa ja lähti ihastuttuaan saksalaiseen upseeriin saksan joukkojen mukana Pohjois-Norjaan ja sieltä Saksaan...
Hinta: 18.00 €
Hiivatinlampi.jpg&width=280&height=500

Hiivatinlampi

Tatu Horton kertomus kolmen Paltamolaisen nuoren miehen ensivaelluksesta Kaldovan erämaahan. Siitä muovautui hiertävien vastoinkäymisten ja räiskyvien onnenhetkien myötä unohtamaton seikkailu..
Hinta: 14.50 €
Vuolijoen_historia.jpg&width=280&height=500

Vuolijoen historia - korvesta kunnaksi

Veikko Leinosen kirjoittaman Vuolijoen historia kertoo Vuolijoen seudun historian 1500 luvulta kunnan perustamiseen 1915 ja aina sotienjälkeiseen voimakkaan kasvun aikaan saakka.
Kirjaan on koottu usean kirjoittajan tekemiä muisteluksia, tutkielmia ja historiikkeja ja sitä on ollut muokkaamassa vuolijokelainen..
Hinta: 60.00 €
Pupu_Pitkakoipi_seikkailee_001.jpg&width=280&height=500

Pekka Kämäräinen: Pupu Pitkäkoipi seikkailee

Satukirja lapsille sisältää 15 tarinaa. Voit kulkea Pupu Pitkäkoiven mukana kokonaisen vuodenkierron. Kirjassa on Mari Arvisen kuvituksen lisäksi väritettäviä sivuja.
Hinta: 25.00 €