Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista

Lue Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky:n ajankohtaiset kuulumiset. Mitä uutta kuuluu Paltamoon tai muun Kainuun alueen kirjatarjontaan? Tästä kesälukemista, syntymäpäivälahjat sekä muut ideat arkeen ja juhlaan. Tutustu ja tilaa sujuvasti!

Tuotteita yhteensä 11 kpl
Vaikka_vuoret_jarkkyisivat.jpg&width=140&height=250

Törmälehto Terhi: Vaikka vuoret järkkyisivät

Paltamolaissyntyisen Terhi Törmälehdon esikoiskirja on ollut arvostelu- ja lukijamenestys heti ilmestyttyään. Tämä väkevä romaani kertoo nuoren tytön aikuisumisesta ja kypsymisestä monien vaikeidenkin elämänkokemusta kautta. Romaani kertoo uskosta, kaipuusta ja halusta kuulua johonkin, Kainuun yksinäisistä..
Hinta: 36.90 €
Eino_Leino_ja_isanmaa.jpg&width=140&height=250

Eino Leino ja Isänmaa

Esko Piippo tutkii, miten Leino toimi isänmaan hyväksi elämänsä myrskyisissä vaiheissa. Kirja kuvaa Eino Leinon elämänvaiheita syntyvään Suomeen hänen runojensa ja tapahtumia avaavien kertomusten kautta.
Hinta: 18.00 €
Hallan_jaakarit_2_001.jpg&width=140&height=250

Hallan jääkäreitä - Itäinen etappi 100 vuotta

Hallan jääkäreitä - itäinen etappi 100 vuotta kirja kertoo erityisesti Kainuun osuudesta jääkäriliikkeessä ja Kainuun läpi kulkeneesta etappitiestä ja kainuulaisista jääkäreistä.
Kirja kertoo Hallan Ukon, Juho Alfred Heikkisen keskeisestä merkityksestä jääkäriliikkeelle ja koko Suomen itsenäisyyspyrkimyksille..
Hinta: 35.00 €
Kaupunkien_kuningatar.jpg&width=140&height=250

Juhana Säde, Kaupunkien kuningatar

Paltamolaissyntyinen Juhana Säde jatkaa romaanissaan Kaupunkien Kuningatar  aiemmin julkaisemansa  Maatomat kuninkaat  kirjan päähenkilön, hämäläisen  Rautian seikkkailuja Konstantinopolissa. Elämä roomalaisen yksinvaltiaan henkivartiokaartissa Konstantinopolin vallanahneilla kujilla saa Rautian ajattelemaan..
Hinta: 31.30 €
Kainuuta_koluamassa.jpg&width=140&height=250

Kainuuta koluamassa.

Kulttuuri ja luontokohteita Kainuun kulmakunnilta.
Professori Reijo Heikkisen ja valokuvaaja Risto Mäläskän kirja esittelee tuhansien järvien ja lampien, uhkeitten vaarojen ja salaperäisten rotkolaaksojen Kainuun. Kirjassa esitellään  Kainuun luonto- ja kulttuurimaisema kunnittain runsain värikuvin..
Hinta: 39.00 €
KOLOKOSTI_KORIA__1.jpg&width=140&height=250

Kolokosti koria: Vaiennut kannel

Mari Maier ja Pete Möttönen soittavat ikivihreitä säveliä upealla tavalla.
Levyn julkistaminen Paltamossa Korpitien koululla  sunnuntaina 24.9.  klo 18.
Levy sisältää seuraavat kappalet:
Täällä Pohjantähden alla
Can´t help falling in love
Syksyn sävel
Mornings has broken
Boat on the river
Elegia..
Hinta: 15.00 €
Kertomuksia_Keksimaasta_1_001.jpg&width=140&height=250

Mikko Leinonen: Kertomuksia Keksi-maasta 1

Fantasia-seikkailuromaani taikojen ja tarujen maailmassa. Sarjan ensimmäinen osa kertoo Pilko Räiskäleestä, kokista ja pitomestarista joka olemukseltaan muistuttaa varsin paljon myöhemien tarujen Bilbo Reppulia. Vai olisiko se sittenkin toisinpäin? Totuus Pilko Räiskäleestä avaa aivan uudenlaisen mielikuvituksellisen..
Hinta: 28.90 €
Kiertotiet.jpg&width=140&height=250

Pekka Kämäräinen: Kiertotiet

Paltamolaisen Pekka Kämäräisen kirja Kiertotie on romaani kansalaissodasta.
Kirja kertoo Uudenkaupungin suojeluskuntapataljoonan monivaiheisesta matkasta Ahvenanmaan ja Ruotsin kautta valkoisen armeijan yhteyteen Pohjanmaalla ja osallistumisesta taisteluihin kohti Tamperetta.
Kirja seuraa myös tapahtumia..
Hinta: 28.90 €
Kainuun_mailta.jpg&width=140&height=250

Samuli Paulaharju: Kainuun mailta

Samuli Paulaharjun vuonna 1922 ilmestyneestä klassikkoteoksesta on illmestynyt uusi korupainos. Se on eläväisimpiä vanhan kansanelämän kuvauksia sellaisena kun se esiintyy omituisine tapoineen, epälukuisine taikatemppuineen, loitsuineen ja uskomuksineen kotitoimissa ja ulkotöissä, juhlissa ja arjessa..
Hinta: 18.00 €
Maaginen_aarrrekartta.jpg&width=140&height=250

Satumaarit Myllyniemi: Maaginen aarrekartta

Tarinoita, joiden kuunteleminen saa heikon ihmisen veret hyytymään.
Kainuun maagiset aarretarinat kattavat koko historiallisen ajan. Ne kertovat syrjäisestä taikauskoisesta maailmasta, jonka omintakeisimmat piirteet tulevat esille köyhyyden, erämaiden ja rajaseudun kuvauksissa. Tarinoissa näyttäytyvät..
Hinta: 18.00 €
Parhaita_vuosia.jpg&width=140&height=250

Terttu Juntunen: Parhaita vuosia

Kajaanin Hannusrannalla syntynyt Terttu Juntunen  os. Hurskainen on asunut suurimman osan elämäänsä Suomussalmella. Hän on kirjoittanut elämänsä vaiheet muistelmateokseensa Parhaita vuosia. . Kirjassa kuvataan kaikkea elämänvarrella nähtyä ja tapahtunutta oman perheen lisäksi myös naapuriston ja kylän..
Hinta: 35.90 €