Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista

Lue Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky:n ajankohtaiset kuulumiset. Mitä uutta kuuluu Paltamoon tai muun Kainuun alueen kirjatarjontaan? Tästä kesälukemista, syntymäpäivälahjat sekä muut ideat arkeen ja juhlaan. Tutustu ja tilaa sujuvasti!

Tuotteita yhteensä 9 kpl
Oulujarven_runot.jpg&width=280&height=500

Eino Leino: Oulujärven runot.

Esko Piippo on koonnut uuteen kokoelmaansa Eino Leinon  Oulujärveen liittyvät runot.
Leino on itse kertonut, että Oulujärvi ja kokemukset siellä on vaikutaneet lähtemättömästi hänen runoihinsa "Tuulen tuomat, viiman viemät ovat olleet säveleni. Mutta niiden laulavan poljennon on purren pohjaa vasten..
Hinta: 19.00 €
Mainuan_Leinoset.jpg&width=280&height=500

Kainuun Leinoset 3. Mainuan Leinoset

Kainuun Leinoset 3  Mainuan Leinoset on uusin kirja Kainuun Leinosten historiaa sisältäen  noin 1635-1682 eläneen Juho Leinosen ja hänen jälkeläistensä sukutaulut.
Kirjan on toimittanut Tapio Leinonen ja häntä ovat avustaneet lukuisat suvun jäsenet kooten suvun tietoja. Kirja sisältää kuvauksen Leinosista ..
Hinta: 40.00 €
Kiehimasta_Paltamoksi.jpg&width=280&height=500

Kiehimästä Paltamoksi.

Paltamon uuden kirkonkylän historia
Hannu Romppaisen kirjoittama paikallishistoria on nykyisen Paltamon kirkonkylän kyläkirja.
Kirjassa kuvataan ajan muuttuminen kuinka Kiehimänsuun kylästä vähitellen kehittyi Paltamon tärkein taajama ja kirkonkylän toimintojen  siirto Paltaniemeltä Olujärven pohjoisrannalle..
Hinta: 40.00 €
Perinnot.jpg&width=280&height=500

Pekka Kämäräinen: Perinnöt

Paltamolaisen Pekka Kämäräisen kirja kertoo Kajaanin linnan historiaan liittyvän tarinan Erik Vivalliuksen moninaisten elämänvaiheiden kautta. Eletään nälän ja puutteen keskellä pienessä Kajaanissa ja rajaseudun turvaksi rekennetussa Kajaanin linnassa.  Monet ajalle tyypilliset tavat tulevat yksistyiskohtaisesti..
Hinta: 35.00 €
Yksisarvinen.jpg&width=280&height=500

Yksisarvinen

Yksisarvinen on Paltamolaissyntyisen  Gekko Paavilaisen esikoisteos, kehitysromaani itsensä löytämisestä ja kasvamisesta aikuiseksi. Matka Paltamosta Tampereelle ja oman identiteetin löytymisestä ja toisten ennakkoluulojen voittamisesta.  "Olin mä aina kuvitellut, että suutelisin miehen kanssa" 
Hinta: 35.90 €
Elsan_kirjeet.jpg&width=280&height=500

Elsan kirjeet

Olavi Leinonen on toimittanut kirjan Paltamon Kiveskylältä syntyisin olevan Elsa Oikarisen kotiväelleen ja sukulaisilleen lähettämistä kirjeistä. Elsa Oikarinen palveli ilmavalvontalottana Oulussa ja lähti ihastuttuaan saksalaiseen upseeriin saksan joukkojen mukana Pohjois-Norjaan ja sieltä Saksaan...
Hinta: 17.00 €
Hiivatinlampi.jpg&width=280&height=500

Hiivatinlampi

Tatu Horton kertomus kolmen Paltamolaisen nuoren miehen ensivaelluksesta Kaldovan erämaahan. Siitä muovautui hiertävien vastoinkäymisten ja räiskyvien onnenhetkien myötä unohtamaton seikkailu..  
Hinta: 14.50 €
Tolokusti_tunnetta1.jpg&width=280&height=500

CD Tolukosti tunnetta

Paltamolaisen KOLOKOSTI KORIA yhtyeen uusin levy, joka sisältää tuttuja tunnelmallisia rakkauslauluja.
Laulusolistina Suvi Happo,  kantele ja huilu  Mari Möttönen,  kontrabasso ja mandoliini Petri Möttönen...
Hinta: 10.00 €
Kainuuta_koluamassa.jpg&width=280&height=500

Kainuuta koluamassa.

Kulttuuri ja luontokohteita Kainuun kulmakunnilta.
Professori Reijo Heikkisen ja valokuvaaja Risto Mäläskän kirja esittelee tuhansien järvien ja lampien, uhkeitten vaarojen ja salaperäisten rotkolaaksojen Kainuun. Kirjassa esitellään  Kainuun luonto- ja kulttuurimaisema kunnittain runsain värikuvin..
Hinta: 39.00 €