Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Paltamolaisia kirjailijoita

KIPA-kirjakauppaketjuun kuuluva Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky on erikoistunut kainuulaisten kirjailijoiden tuotantoon. Löydät meiltä muun muassa Pekka Kämäräisen, Rauha Koskelan ja Kalle Korhosen tuotantoa. Runoja, satuja, romaaneja ja tietokirjoja - kaikkea monipuolisesti!

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 22 kpl
Ajan_kahleissa_maan_001.jpg&width=280&height=500

Kalle Korhonen; Ajan kahleissa maan.

Lapsuusmuistoihinsa pohjautuva romaani vuosisadan alkukymmeniltä.
Hinta: 17.00 €
Vaikka_vuoret_jarkkyisivat.jpg&width=280&height=500

Törmälehto Terhi: Vaikka vuoret järkkyisivät

Paltamolaissyntyisen Terhi Törmälehdon esikoiskirja on ollut arvostelu- ja lukijamenestys heti ilmestyttyään. Tämä väkevä romaani kertoo nuoren tytön aikuisumisesta ja kypsymisestä monien vaikeidenkin elämänkokemusta kautta. Romaani kertoo uskosta, kaipuusta ja halusta kuulua johonkin, Kainuun yksinäisistä..
Hinta: 36.90 €
Elsan_kirjeet.jpg&width=280&height=500

Elsan kirjeet

Olavi Leinonen on toimittanut kirjan Paltamon Kiveskylältä syntyisin olevan Elsa Oikarisen kotiväelleen ja sukulaisilleen lähettämistä kirjeistä. Elsa Oikarinen palveli ilmavalvontalottana Oulussa ja lähti ihastuttuaan saksalaiseen upseeriin saksan joukkojen mukana Pohjois-Norjaan ja sieltä Saksaan...
Hinta: 17.00 €
Hiivatinlampi.jpg&width=280&height=500

Hiivatinlampi

Tatu Horton kertomus kolmen Paltamolaisen nuoren miehen ensivaelluksesta Kaldovan erämaahan. Siitä muovautui hiertävien vastoinkäymisten ja räiskyvien onnenhetkien myötä unohtamaton seikkailu..  
Hinta: 14.50 €
Hotellinkoski.jpg&width=280&height=500

HOTELLINKOSKI

Olavi Leinonen kertoo kirjassaan Kiveksen Ruukin tarinan.  Kirjan tarinoissa kerrotaan myös Oulujärvellä kulkijoita ryöstelleistä Kiveksen rosvoista, voimamies Talas-Eerasta, tervanpoltosta ja tervan soudusta Ouluun.  Kirja sisäätää myös Eino Leinon runoelman Kivesjärveläiset.
Hotellinkoski kuvaa mainiolla..
Hinta: 15.00 €
Kun_maailma_tuli_tanne.jpg&width=280&height=500

Jorma K. Säde: Kun maailma tuli tänne

Kirjan aiheena on profeetta Hesekielin vierailu avaruussiirtokunnassa.
Onko maailmankaikkeudessa muita ihmiskuntia kun me? Ovatko he vierailleet maapallollamme jo  2500 vuotta sitten? Kertooko Raamatun Hesekielin kirja näistä yhteydenotoista?
Jorma K. Säden on tutkinut aihetta pitkään ja on tullut..
Hinta: 25.00 €
Kaupunkien_kuningatar.jpg&width=280&height=500

Juhana Säde, Kaupunkien kuningatar

Paltamolaissyntyinen Juhana Säde jatkaa romaanissaan Kaupunkien Kuningatar  aiemmin julkaisemansa  Maatomat kuninkaat  kirjan päähenkilön, hämäläisen  Rautian seikkkailuja Konstantinopolissa. Elämä roomalaisen yksinvaltiaan henkivartiokaartissa Konstantinopolin vallanahneilla kujilla saa Rautian ajattelemaan..
Hinta: 31.30 €
Kakun_murusia.jpg&width=280&height=500

Kaarina Syrjänen: Kakun murusia

Kaarina Syrjäsen runokokoelma sisältää valikoiman ihastuttavia eläinrunoja ja -loruja. Kirja sopii hyvin vaikka lasten iltalukemiseksi.
Hinta: 19.00 €
Kainuun_juustoleivan_tarina.jpg&width=280&height=500

Kainuun juustoleivän tarina

Liisa Kurkisen kirja kertoo kainuulaisen juustoleivän tarinen, valmistuksen, käytön ja siihen liittyvän rikkaan kulttuuriperinteen. Teos on omistettu kainuulaisille emännille kautta aikojen.
Hinta: 25.00 €
Kirvesmiehia.jpg&width=280&height=500

Kalle Korhonen: Kirvesmiehiä.

Populäärikulttuuria rakennuksilta.
Kirjoittanen omakohtaisiin kokemuksiin perustuvia kertomuksia rakennuksilta.
Hinta: 29.00 €
Paratiisi_linnunradassa.jpg&width=280&height=500

Kalle Korhonen: Paratiisi Linnunradassa

Kirja käsittelee uskontoja ja uskomuksia. Erityisesti Samuelin kirja on kriittisen tarkastelun kohteena.  sid. 219 sivua.
Hinta: 28.00 €
Solukkovaaralaiset.jpg&width=280&height=500

Meeri Karjalainen: Solokkuvaaralaiset

Kirja sisältää lähinnä Paltamon murteella kirjoitettuja pienoisnäytelmiä joita on esitetty mm. televisiossa 80-luvulla.
Näytelmät kertovat hauskasti kainuulaisesta elämänmenosta vanhaan aikaan.
Hinta: 10.00 €
Kertomuksia_Keksimaasta_1_001.jpg&width=280&height=500

Mikko Leinonen: Kertomuksia Keksi-maasta 1

Fantasia-seikkailuromaani taikojen ja tarujen maailmassa. Sarjan ensimmäinen osa kertoo Pilko Räiskäleestä, kokista ja pitomestarista joka olemukseltaan muistuttaa varsin paljon myöhemien tarujen Bilbo Reppulia. Vai olisiko se sittenkin toisinpäin? Totuus Pilko Räiskäleestä avaa aivan uudenlaisen mielikuvituksellisen..
Hinta: 28.90 €
Kiertotiet.jpg&width=280&height=500

Pekka Kämäräinen: Kiertotiet

Paltamolaisen Pekka Kämäräisen kirja Kiertotie on romaani kansalaissodasta.
Kirja kertoo Uudenkaupungin suojeluskuntapataljoonan monivaiheisesta matkasta Ahvenanmaan ja Ruotsin kautta valkoisen armeijan yhteyteen Pohjanmaalla ja osallistumisesta taisteluihin kohti Tamperetta.
Kirja seuraa myös tapahtumia..
Hinta: 28.90 €
Pesakisa.jpg&width=280&height=500

Pekka Kämäräinen: Pesäkisa

Pesäkisa sisältää näytelmiä, tarinoita ja runoja arkeen ja juhlaan. Sadut ja kertomukset sekä tarina-ja nukketeatteriesityset sopivat esi- ja alakoulujen erilaisiin tilaisuuksiin tai muuten vain esitettäviksi.
Hinta: 25.00 €
Pantasusi.jpg&width=280&height=500

Pekka Kämäräinen: PANTASUSI ja muita eläintarinoita

Pekka Kämäräisen esikoiskirja sisältää 25 viisasta, lähinnä aikuisille tarkoitettua eläinaiheista satua. Saduissa löytyy hyväntahtoinen piikki ihmisten elämään.
Hinta: 29.00 €
Perinnot.jpg&width=280&height=500

Pekka Kämäräinen: Perinnöt

Paltamolaisen Pekka Kämäräisen kirja kertoo Kajaanin linnan historiaan liittyvän tarinan Erik Vivalliuksen moninaisten elämänvaiheiden kautta. Eletään nälän ja puutteen keskellä pienessä Kajaanissa ja rajaseudun turvaksi rekennetussa Kajaanin linnassa.  Monet ajalle tyypilliset tavat tulevat yksistyiskohtaisesti..
Hinta: 35.00 €
Pupu_Pitkakoipi_seikkailee_001.jpg&width=280&height=500

Pekka Kämäräinen: Pupu Pitkäkoipi seikkailee

Satukirja lapsille sisältää 15 tarinaa. Voit kulkea Pupu Pitkäkoiven mukana kokonaisen vuodenkierron. Kirjassa on Mari Arvisen kuvituksen lisäksi väritettäviä sivuja.
Hinta: 25.00 €
Armeijan_hukatut_miljardit.jpg&width=280&height=500

Pentti Sainio: Armeijan hukatut miljardit

Pentti Sainion räväkkä analyysi Suomen sotajohdon hankinnoista paljastaa aivan uusia näköaloja ja salaisuuksia varustautumispolitiikastamme. Keskustelua herättävä kirja.
Hinta: 31.90 €
Pupu_pitkakoiven_uudet.jpg&width=280&height=500

Pupu Pitkäkoiven uudet seikkailut

Pekka Kämäräinen on julkaissut uuden vauhdikkaan satukirjan lapsille. Kirjassa kerrotaan Pupu Pitkäkoiven seikkailuista metsässä ja ihmisten maailmassa. Hän joutuu moniin ihmeellsiin tilanteisiin joissa tutustutaan myös toisiin eläimiin, leikitään yhdessä lasten kanssa ja pelastetaan kotimetsä hirviöltä..
Hinta: 25.00 €
12