Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kainuulaisia kirjailijoita

Löydät meiltä esimerkiksi Mikko Leinosen, Kaarina Syrjäsen, Leo Moilasen, Ville Tikkasen, Bertta Hietamäen ja Hannu Romppaisen teokset. Tilaa näiden kirjailijoiden viehättäviä kuvauksia elämästä Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky:n verkkokaupasta!

Kirjoja Kainuusta

Kirjoja Kainuusta

Tilaa verkkokaupastamme tarinoita ja tietoa Kainuusta ja kainuulaisista. Kirjoja Kainuusta on monipuolinen valikoima laadukkaita tietokirjoja Kainuusta ja vaikuttavia romaaneja kainuulaisesta elämänmenosta ennen ja nyt. Tutustu Kainuun Kirja- ja Paperikauppa Ky:n / KIPA-kirjakaupan monipuoliseen valikoimaan!..
Sivu 2 / 2   Tuotteita yhteensä 31 kpl
Koti_koivun_alla.jpg&width=280&height=500

Leinonen Tarja, Koti koivun alla

Lestadiolaisperheen teini-ikäinen tytär ja avioton lapsi tulossa - onko näille kahdelle paikkaa maailmassa?
Sotkamolaisen  Tarja Leinosen uusi romaani  Koti koivun alla  on rehevä ja intensiivinen kertomus nuorista ihmisistä lestadiolaisliikkeen elämää ohjailevassa otteessa.
Tarinaa syventää muheva..
Hinta: 35.90 €
Parhaita_vuosia.jpg&width=280&height=500

Terttu Juntunen: Parhaita vuosia

Kajaanin Hannusrannalla syntynyt Terttu Juntunen  os. Hurskainen on asunut suurimman osan elämäänsä Suomussalmella. Hän on kirjoittanut elämänsä vaiheet muistelmateokseensa Parhaita vuosia. .
Kirjassa kuvataan kaikkea elämänvarrella nähtyä ja tapahtunutta oman perheen lisäksi myös naapuriston ja kylän..
Hinta: 35.90 €
Juhana_Herttuan_ja.jpg&width=280&height=500

Eino Leino: Juhana Herttuan ja Catharina Jagellonican lauluja.

Historiallinen rakkaustarina Juhana herttuasta ja Catharina Jagellonicasta Eino Leinon runoilemana. Kuvitus Tapio Tapiovaara.
Kirjan ilmestyi 1919. Näköispainos
Hinta: 9.00 €
Eino_Leinon_varhaisrunot.jpg&width=280&height=500

Eno Leinon varhaisrunot

Esko Piipon toimittama kirja sisältää 138 kekeisten runokokoelmien ulkopuolelle jäänyttä runoa. Ne on kirjoitettu vuosina 1887-1895 Leinon ollessa 9-15 vuotias, ennen hänen ensimmäisen julkaistun runokokoelmanansa julkaisemista.
Hinta: 25.00 €
Vaikka_vuoret_jarkkyisivat.jpg&width=280&height=500

Törmälehto Terhi: Vaikka vuoret järkkyisivät

Paltamolaissyntyisen Terhi Törmälehdon esikoiskirja on ollut arvostelu- ja lukijamenestys heti ilmestyttyään. Tämä väkevä romaani kertoo nuoren tytön aikuisumisesta ja kypsymisestä monien vaikeidenkin elämänkokemusta kautta. Romaani kertoo uskosta, kaipuusta ja halusta kuulua johonkin, Kainuun yksinäisistä..
Hinta: 11.00 €
Mita_me_kotipollot.jpg&width=280&height=500

Mitäs me kotipöllöt. Metsäheikin pakinoita.

Heiki Peuraniemi kirjoitti nimimerkillä  "Metsäheikki" lähinnä luontoaiheisia pakinoita joita julkaistiin mm. kainuulaisissa lehdissä.  Kirja on koottu  näistä ja lisäksi ennen julkaisemattomista pakinoista.
Hinta: 25.00 €
Polun_varrelta.jpg&width=280&height=500

Ilkka Tuokko: Polun varrelta

Pitkään Kainuussakin vaikuttaneen metsäneuvos Kaino Tuokon elämänvaiheita kuvaava teos pohjautuu osaksi hänen omiin kirjoituksiinsa. Lisäksi siinä on muiden metsäammattilaisten ja ystävien kirjoituksia sekä lehtileikkeitä. Kirjan on toimittanut Ilkka Tuokko
Hinta: 25.00 €
Lokan_ja_Porttipahdan....jpg&width=280&height=500

Nöyrtyminen ympäristöpakolaiseksi. Loman ja Porttipahdan tekojärven sosiaalihistoria.

Jouni Kauhanen on kirjoittanut laajan arkistoaineistoon perustuvan kirjan Lokan ja Porttipahdan tekoaltaiden tieltä evakkoon joutuneiden ihmisten historiasta. Runsaasti kuvitettu teos kertoo aikamme suomalaisten ympäristöpakolaisten vaiheista.
Hinta: 39.00 €
Kuoleman_divisioonat2.jpg&width=280&height=500

Ville Tikkanen; Kohtalon divisioonat

Kirja kertoo talvi- ja jatkosodan aikana suomalaisen suurmotteihin jääneistä neuvostosotilaista ja niissä koetuista kärsimyksistä.
Kirja sisältää myös miesten omia kertomuksia...
Hinta: 30.00 €
Pupu_Pitkakoipi_seikkailee_001.jpg&width=280&height=500

Pekka Kämäräinen: Pupu Pitkäkoipi seikkailee

Satukirja lapsille sisältää 15 tarinaa. Voit kulkea Pupu Pitkäkoiven mukana kokonaisen vuodenkierron. Kirjassa on Mari Arvisen kuvituksen lisäksi väritettäviä sivuja.
Hinta: 25.00 €
Kertomuksia_Keksimaasta_1_001.jpg&width=280&height=500

Mikko Leinonen: Kertomuksia Keksi-maasta 1

Fantasia-seikkailuromaani taikojen ja tarujen maailmassa. Sarjan ensimmäinen osa kertoo Pilko Räiskäleestä, kokista ja pitomestarista joka olemukseltaan muistuttaa varsin paljon myöhemien tarujen Bilbo Reppulia. Vai olisiko se sittenkin toisinpäin? Totuus Pilko Räiskäleestä avaa aivan uudenlaisen mielikuvituksellisen..
Hinta: 28.90 €
12